logo
M og K køreskole på Facebook

   60 22 82 48

Ris / Ros

Ris / Ros

Du er meget velkommen til at give os Ris eller Ros på denne side.

Udfyld blot med den besked du ønsker at sende til os.

På forhånd tak.

Indtast dit navn:


Subject:

Skriv din Ris/Ros her:
Cecilie Ru Hansen
1. marts 2016
Rigtig god køreskole! Kim er god til at planlægge teori og køretimer, så alle bliver glade.
Jeg er glad for at have valgt M&K køreskole, og det kan kun anbefales!

Nicolaj Lønborg Andersen
21. januar 2016
Vanvittig god køreskole! Gode teorilokaler, fleksible tider og rart sted at lære.
Bestod både teori og køreprøve i første hug, hvilket jeg kun kan takke Kim for. Jeg er rigtig glad for at have taget mit kørekort hos M&K!

Pernille Lamp
19. januar 2016
Super køreskole der fra start har været med god undervisning og humør. Kim er god til at planlægge alle teorilektioner og køretimer uden for skolen og fritidsaktiviteterne.
Jeg kan kun anbefale M&K køreskole!

Carsten
20. september 2015
Weekend kursus kan varmt anbefales.

Cecilie Iversen
15. september 2015
Super god køreskole som jeg har været rigtig glad for. God teoriundervisning hvor der bliver taget hånd om alle. Kim er super fleksibel både med hensyn til køretimer samt teorilektioner, og bestemt også til at snakke med omkring tingene. Kan bestemt anbefales!

Ancuta M.
04. september 2015
So happy for my driving licence! Kim is doing a great job and everything went really nice. Thanks to M&K Køreskole.

Stephanie Tyben
28. august 2015
M&K er en super god køreskole. Kim er meget fleksibel med både teori og køretimer. Kim er en rigtig god underviser, både på vejene og i teorilokalet. Jeg kan varmt anbefale M&K køreskole.

Rie Andersson
25. august 2015
God fleksibel køreskole. God undervisning, der er nem at forstå og gode hold, der ikke er alt for store! Kim er en rigtig god underviser, både på vejene og i teorilokalet.

Sara juister
12. august 2015
Jeg kan kun varmt anbefale m/k køreskole, Kim. Kim er en nem og behagelig mand, som er super fleksibel med både teori og køretimer!Jeg var højgravid, da jeg tog mit kørekort hos Kim, hvilket satte nogle begrænsninger... Men det var ingen problem i samarbejde med Kim! Tak for den gode service og flexibilitet.

Jennifer Wester
28. juli 2015
Små hold, teorien bliver forklaret så alle er med, Kim er fleksibel med teori og køretimerne så det let kan passe ind i hverdagen. Jeg kan varmt anbefale Kim som kørelærer!

Jacob
24. juli 2015
Kim er en super kørelærer og man kan tydeligt se han har en masse erfaring eftersom han formår at forklare teorien på en let måde så alle kan være med. Han er fleksibel med hans køretider og ens behov bliver altid dækket. Jeg er glad for at jeg valgte Kim som kørelærer.

Inga Eld
29. juni 2015
Jeg kan varmt anbefale Kim som kørerlærer. Mindre køreskole med plads og overskud til hver enkelt elev.

Louise Madsen
04. juni 2015
Jeg har igennem et lille stykke tid været igang med at tage kørekort hos Kim. Man må sige man får noget for pengene! En super fleksibel kørelærer og et bånd der bliver bundet på ingen tid. Han kan stærkt anbefales!

Line Jepsen
02. juni 2015
Rigtig god køreskole! Med gode hold, så man får det hele med.

Jonas
06. maj 2015
Vardes bedste køreskole!

Jacob Iversen
16. april 2015
En super god kørelærer der er fleksibel med tiderne og henter og bringer :) Det er nemt og lige til.

Nadia Bundgaard
09. april 2015
Super god køreskole, rigtig god til at forklare sådan at man forstår det både i teori og praktisk!:) køretimerne var rigtig lærerigt og jeg forstod det hele! Jeg kan klart anbefale M&K køreskole!:)

Jana Farin
29. marts 2015
Student results are the best indicator of teacher's abilities. Kim is a very kind and patient teacher. Thank you for everything.

Ronny Kristensen
20. marts 2015
Super dejlig og ligetil køreskole! Teorien formuleres forståeligt og kørslen læres uden problemer. Det skulle være en leg at få kørekort hvis man vælger M&K

Sjoukje Haveman
23. februar 2015
Super god køreskole! Man får virkelig noget ud af teorien, da holdene ikke er så store, samt en virkelig god fleksibilitet med hensyn til teori- og køretimer! :) Kan klart anbefale M&K Køreskole!

Martin Kristensen
21. januar 2015
Helt klart byens bedste køreskole. Kan varmt anbefales!

Simon Kirkegaard
12. januar 2015
Super køreskole! God fleksibilitet hvad angår teori- og køretimer. Effektive lektioner der sikrer en sit kørekort! M&K køreskole kan helt klart anbefales!

Nina Korsgaard Danielsen
04. december 2014
Jeg skiftede fra min gamle køreskole til M&K Køreskole, hvilket jeg har været rigtig glad for. Kim er super fleksibel, og jeg kunne selv vælge, hvornår mine køretimer skulle ligge. Jeg fik det optimale ud af køretimerne, som var rigtig effektive. Kim er super venlig og god til at vejlede og rådgive. Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekort hos M&K Køreskole!

Marc Henrichsen
14. august 2013
Jeg bestod mit kørekort for en lille uge siden, og har simpelthen intet at være negativ over! Køretimerne var veldisponet og Kim har altid været fleksibel i forhold til hvornår det passer. Nosser man i det i trafikken: så får du det at vide, det er Kim god til. Alt i alt et godt forslag til en køreskole som ikke skuffer!

Marianne Haydan
13-06-2014
Vil du ha et kørekort? Skal det gå stærkt, være billigt og skal du ha en god kørelærer?? Så er der ingen tvivl om du skal vælge denne køreskole! Jeg har været så glad for det, at man næsten for lyst til at tage kørekortet om igen! ;) M&K køreskole kan varmt anbefales!!

Agnese Stonkus
6. maj 2012
The best driving school in the world!!! Thank u guys!

Side 1
<--Side 2-->
© MOGKKORESKOLE.DK 2012 | Webmaster MTservice.nu